Energi Inspiration Publikationer Utveckling

Handbok på gång

Kerstin och Magnus Foto: Therese Alriksson
Kerstin och Magnus
Foto: Therese Alriksson

Det fattas en bok i Sverige idag om livet när det är som vanligt, fast ändå helt annorlunda. Jag och Magnus Kindåker bestämde oss för att göra något åt det. I september 2015 satte vi igång att arbeta med ett manus som låg i Magnus byrålåda och efter ett års arbete börjar vi nu att närma oss resultatet – Handbok: från rullstolsrobot till människa med mening.

Längmanska Kulturfonden har gett projektet ett bidrag för formgivning av handboken. Ett av fondens kriterier är bland annat att medlen ska gå till att göra skillnad, något vi har ambitionen att göra. Både Magnus och jag är glada och tacksamma för bidraget. Det här bidraget kommer verkligen göra skillnad för det vi vill åstadkomma. Det känns som ett kvitto på att vi gör något viktigt när vi får bidrag till bild och layout.

— Jag skrek rakt ut av glädje! Det var precis en sådan glad nyhet jag behövde eftersom jag fått en del tunga besked att hantera, säger Magnus.

Boken beräknas släppas i början av hösten, och mer nyheter kommer framöver.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *