Publikationer

Tack Lions!

Härliga nyheter från Dalarna! Lions Falun har gett Magnus Kindåker ett bidrag för informationsspridning till Handbok : från rullstolsrobot till människa med mening. Vill du läsa om vår smygpremiär hos Lions? Då hittar du inlägget här! 

Vi säger stort tack för bidraget! Det gör det möjligt för oss att skicka recensionsexemplar till organisationer och föreningar vars medlemmar vi tror har intresse av boken. En del av bidraget gör det också möjligt att vid några tillfällen komma och berätta om boken utan att debitera för kortare resor.

Handboken lanseras officiellt måndag 17 oktober. Handboken finns då till försäljning här på Tankekraftverk. Den finns även att köpa via internetbokhandlare som Bokus och Adlibris. Vill du ha den till din lokala bokhandlare så fråga efter den. Du kan även be ditt bibliotek att ta hem boken.

Vi kommer att påbörja arbetet med att göra talbok av handboken via Myndigheten för Tillgänglig Media (MTM), som bli tillgänglig via Legimus. Vill du hjälpa oss i det arbetet? Gå då till ditt lokala bibliotek och fråga om möjligheten att få ”Handbok : från rullstolsrobot till människa med mening” som talbok.

Omslag Handbok Lay out: Mattias Frisk
Omslag Handbok
Lay out: Mattias Frisk

Återigen, stort tack till Lions!

//Magnus Kindåker och Kerstin Björsson

 

PSST! Vill du stötta Lions Falun i deras lokala hjälparbete så kan du köpa deras JULTJUGA, antingen vid dörr eller på julskyltningen. Vem vet, kanske får du en trevlig vinst på köpet 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *