Publikationer

Grattis!

För att fira lanseringen av boken ”Handbok : från rullstolsrobot till människa med mening” hade vi en utlottning av 3 exemplar. Vi presenterar härmed stolt vinnarna i vår utlottning och blir glada över att läsa motiveringen till varför de vill ha boken!

 

erstin Jansson, Askersund: Jag tycker att detta ämne är intressant och att få ta del av dina erfarenheter Magnus, hur livet har gestaltat sig för dig och även kanske få reda på om du har några idéer om hur vi som medmänniskor skulle kunna vara behjälpliga.

Magnus ger tummen upp på din motivering! Vi hoppas att Handbok kommer bjuda på intressant läsning och att Magnus berättelse kan ge dig idéer om hur du som medmänniska kan möta människor med andra förutsättningar i livet. Det är en ambition vi haft med detta bokprojekt. Du får gärna tala om ifall du tycker vi lyckades!

ena Centerholt, Enhörna: Jag är chef på ett LSS boende och vill att all min personal ska få ta del av Tankekraftverks kunskap. Att förstå, respektera och ” bara få vara”.

 

Oh, vad glada vi blir av att du ser möjligheten till att använda vår Handbok i arbetet! Ja, vi tror på att se människan för att kunna förstå, ha respekt och låta en individ vara den hen är. Vi tror att alla vill hitta vår plats i livet där vi kan vara trygga och vila i oss själva, i visshet om att vi är bra precis som vi är. Låt oss gärna veta om Handbok hjälpte er med det!

ina Smedbäck, Katrineholm: Jag behöver både information, inspiration och är nyfiken! Jag har själv Aspergers Syndrom och en rörelsenedsättning. Jag vill bli uppmuntrad och se att man kan klara sig genom svårigheter och ändå må bra, eftersom jag just nu är inne i en period utan jobb och känner mig meningslös och värdelös och att ingen arbetsplats vill ha mig på grund av mina funktionsnedsättningar.

Vi hoppas verkligen att vår Handbok kan ge dig ett leende på läpparna! Vi vet att varje människa har potential och möjlighet att blomma ut om hen hamnar i rätt situation med rätt människor. Kerstin ser själv värdet i att ha människor som tänker olika omkring sig, det hjälper henne att se världen ur fler perspektiv och hålla sinnet lösningsfokuserat. Om du vill dela mer av din berättelse med oss så vill vi gärna lyssna på den!

 

Vi tackar för era fina motiveringar till varför ni vill läsa ”Handbok : från rullstolsrobot till människa med mening”. Känner du också någon som borde läsa handboken, eller är det kanske du själv? Så här kan du få tag i ett exemplar:

  • Genom att beställa boken här på sidan.
  • Genom att beställa boken hos internetbokhandlare som Bokus, Adlibris, CDON med fler.
  • Genom att beställa boken hos din bokhandlare (PST! Lindhska Bokhandeln i Örebro har exemplar).
  • Genom att prata med ditt närmaste bibliotek och be dem ta hem boken.
  • Genom att ladda hem Legimus-appen, skaffa ett konto på ditt bibliotek och vänta på att handboken släpps som talbok.
  • Genom att beställa ett recensionsexemplar, gå till vårt pressrum för kontakt och mer information.

Ha en fin dag!

Grattis!-bild
Grattis!-bild

//Kerstin och Mange

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *