Inspiration

Läspaus

Boken Lightning

Det pågår en personlig läspaus just nu. Gamla favoriter och nya bekantskaper smyger sig in i mitt liv igen. Jag har saknat lusten att läsa för min egen skull. Lusten att läsa något som gnuggar mina hjärnceller eller något som suger in mig i en historia värd att tillfälligt drunkna i. Så tog jag tag i en oläst hyllvärmare av författaren Dean Koontz, som jag läste mycket en period. 

Det var som att hitta en bit av mig som jag kände att jag saknat. Upplägget i berättelsen kände jag igen, på ett positivt sätt. Jag sögs snabbt in i berättelsen, läste de korta stroferna ur den uppdiktade ”De Räknade Sorgernas bok”, som satte ton i berättelsen och började sedan stifta bekantskap med karaktärerna i ”Dark Rivers of the Heart” (Hjärtats mörka flod). 

Mina egna ord får fortsätta vila en vecka till en den fortsatta läspausen då jag njuter av andras ord. Och har du inte läst boken ”Lightning/Blixtsken” av Dean Koontz så gör det. Skriv upp den på listan med sommarläsning. Läs den. 

Boken "Lightning"
Boktips!

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *